vardagsrevolt

Mina vardagsreflektioner.

Name:
Location: Stockholm

Tuesday, February 06, 2007

Dåliga män och älskade Riscani


Fikade med M från Sudan och fick höra hela hans livshistoria (som jag ska få återge här senare)och fick plötsligt hopp om det manliga släktet igen. Gick sedan för att handla mat på Number one. Var fullt uppe i kreativa tankar när jag hörde det omisskännliga bräkandet från andra sidan Atlanten. Amerikaner med moldaviskt damsällskap. Med risk för att återigen framställa mig själv som rasist/amerikanhatare; amerikanska mänmed moldavskor ger mig exakt samma känsla av obehag som äldre svenska män med små pygmékorta thailändskor. Save me!


"You have beautiful girls here in Moldova" var det sista jag hörde innan jag stängde dörren bakom mig för att åka hem till Riscani. När jag i vanlig or dning paniksprang uppför trapporna (det finns inte lyse hela vägen upp till fjärde våningen) kom jag på hur bisarrt det är att jag anser det här vara mitt hem. Det är liksom fullt normalt att kliva över hundskt och väja för pisspölar alternativt ta hissen med hakkors i. Crazy.

5 Comments:

Blogger Annamaria och Andrea said...

Jippie! Du har börjat blogga igen!

12:18 AM  
Blogger Mallin said...

Ja eller hur! men jag har inte fått pli på det här med layouten. Hur går det med UNT-skrivandet och allt annars?

1:02 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

grejen är att få lite rutin på det bara. man kan bara lägga in en bild eller typ skriva kukballe så har man gjort en uppdatering och det känns inte lika oöverstigligt att skriva nästa inlägg! jag orkar typ aldrig skriva nåt vettigt nu för tiden. vill skriva l¨nga politiska grejern som du gör nu men istället blir det typ disco och läppglans.

det är bra med mig, sa upp mig från jobbet ju. så jävla fint att plugga lite! Unt går väl ok. Har bara skrivit två krönikor hittils. Du får gärna säga vad du tycker om du har lust. Har lite ångest över att jag är lite för mycket mig själv (inte helt honungsrinnig och slätstruken krönikörsstjärt än).

haha

2:27 PM  
Blogger Mallin said...

hahaha. krönikörsstjärt. kul ord. love ord med stjärt och fis.läste bara den första lite snabbt och måste nog läsa den igen, men jag gillade dina krav. låter gött. men har inte uppsala ändå shapat upp sig lite på nöjesfronten om man jämför med några år sedan?

jag vet inte om jag skrivit så mkt politiska grejer, känns faktiskt också mest som om jag lägger up bilder på när jag och mina vänner spexar. men jag filar på ett inlägg om utländska män med höga poster inom internationella organisationer som har jäääävligt taskig kvinnosyn. fick väldigt bra insideinfo idag.

5:11 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Jo Uppis har shapat upp sig lite faktiskt. Men alltså grejen är ju att det alltid kan bli ä n n u bättre. Fan snackade med en tysk kille som bodde i en liten håla av Uppsalas storlek i Tysklan som inte var en studentstad och de verkade ha helt SJUKT mycket grejer med asstora internationella artister och så. Jag menar vi har ju faktiskt potentialen till det med tanke på hur mycket folk gillar att gå ut i den här stan!

nämen grejen är att du skriver politiskt även fast du inte skriver ett inlägg med ambitionen att vara jättepolitiskt. I like that! Men jag ser självklart fram emot om då har sådana på lut...

8:48 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home